A Pirate's Mobile Blog

The world as seen by a "PIRATE" (?).

Follow the link below to see ...

http://sonofapirate.blogspot.com/

Wednesday, June 03, 2009

Don't Vote your self down the drain


Οι πολιτικές υποσχέσεις καταλήγουν σύντομα στον υπόνομο ειδικά μετά από ¨νίκες" πραγματικές και μη.
Μετά μένουν τα γνωστά ποιόν ξέρεις, ποιος σε ξέρει, τι μπορείς να δώσεις, τίνος γνωστός είσαι κτλ.

Σε αυτές τις εκλογές ας μην στείλουμε τις συνειδήσεις μας στον υπόνομο. Ας πράξουμε με την στάση μας ανάλογα με το τι μας προστάζει αυτή η εσωτερική φωνή που έχουμε μέσα μας και ΟΧΙ με γνώμονα το τι μπορεί να κερδίσουμε από τον Α η τον Β.

Κάθε στάση που πηγάζει από εσωτερική διεργασία είναι ωφέλιμη και αποδεκτή. Καταδικαστέα είναι μόνο τα πελατολόγια και τα κομματολόγια, η ασυνειδησία, τα κοπάδια των οπαδών - χρωματιστών προβάτων που βελάζουν εχθρικά το ένα στο άλλο θριαμβολογώντας την νίκη τους.

Ας θριαμβεύσει για μια φορά η μοναδικότητα και η ιδιαιτερότητα του καθένα μας όποια και να είναι. Δεν νοείται νίκη "ομοίου επί ομοίω" - δεν υπάρχει λογική ισότητας και κοινού συμφέροντος βασισμένη σε πολεμικές κραυγές και αλλαλαγμούς.

ΚΑΛΕΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ

ioannispk son of a pirate

1 comment:

Pal-Pal said...

Eκτελεση



Βαζεται σε μια μεγαλη λεκανη τα κομματα και τα κτυπατε καλα μεχρι να γινουν μια ομοιομορφη μαζα ( Δεν χρειαζεται ιδιατερη προσοχη γιατι τα υλικα ειναι σχεδον ιδια .... ) . Ριχνετε σιγα-σιγα τους αρχηγους μεσα στο ζυμαρι και με γροθιες τους χτυπατε μεσα στη ζημη μεχρι να παρει ενα χρωμα γαλαζοπρασινοκοκκινομαυρο .Κατοπιν ριχνεται τους οπαδους "μαρεγκα" ,πασπαλιζετε με φρεσκα προβληματα και στο τελος προσθετετε τους πολιτες οσο σηκωσει το ζυμαρι .Προεραιτικα μπορειτε να ριχετε και λιγη τρομοκρατια ( Μπορειτε να την βρειτε ευκολα σε super market στα Εξαρχεια ). Αφηνετε το μιγμα να φουσκωσει και μετα το ψηνετε με μολοτοφ στους 250 C .Οταν κρυωσει ...το πετατε στα σκουπιδια.

Καλη επιτυχια !!!!!!!!



Υ Γ . Την συνταγη αυτη την βρηκαμε στο σπιτι μιας γιαγιας 90 χρονων που μολις την ειχαν βιασει.........

Εαν δεν πετυχει με την πρωτη δοκιμαστε με ...οικολογικα υλικα .

Pal-Pal