A Pirate's Mobile Blog

The world as seen by a "PIRATE" (?).

Follow the link below to see ...

http://sonofapirate.blogspot.com/

Friday, August 25, 2006

Δυό φίλοι

Ο ένας ψηλός, λιγνός με τις ρίζες του γενεαλογικού του δένδρου να χάνονται στις σαβάνες της Αφρικής, πιθανότατα θα ένιωθε τις πατούσες του να μερμυγκιάζουν στην κρούση της τεντωμένης μεμβράνης του τυμπάνου.
Ο άλλος πιο κοντός, με την χλομάδα που αποκτούν τα μελαψά δέρματα μακριά από τον τόπο τους, κοντοκουρεμένος, ίσως και να σκίρταγε στο αντίκρισμα ενός περίτεχνου γιαταγανιού.
Ποιος ξέρει ποια πεταλούδα τίναξε τα φτερά της και το μεγαλείο της κβαντικής χαοτικής μηχανικής τους έφερε κοντά, πρωί, σε τούτο τον παράδρομο του Λονδίνου, λίγο πίσω από την θλιμμένη μαρμάρινη αψίδα.
Θα μπορούσε να είναι γιος σουλτάνου και καθισμένος στα μεταξωτά να μετρά το κούρσος ανάμεσα σε παλλακίδες. Τώρα ευσυνείδητα σκουπίζει τα υπολείμματα άλλης μιας νύχτας, υπό το βλέμμα του συνοδοιπόρου του, που αντί να ακούει τις γυμνές πατούσες του να ερωτεύονται με το αφρικανικό χώμα, στέκει εκστατικός μπροστά στην τέχνη του φίλου του, έχοντας μόλις ανοίξει την πόρτα στο μεταφορικό μέσο που βρήκε σε άλλη μια ευτραφή κυρία.
Στην γωνία δεξιά, η ζωή τρέχει…
Posted by Picasa

2 comments:

Pal-Pal said...

Ποιος ξέρει ποια πεταλούδα τίναξε τα φτερά της και το μεγαλείο της κβαντικής χαοτικής μηχανικής τους έφερε κοντά, πρωί, σε τούτο τον παράδρομο του Λονδίνου, λίγο πίσω από την θλιμμένη μαρμάρινη αψίδα.
Θα μπορούσε να είναι γιος σουλτάνου και καθισμένος στα μεταξωτά να μετρά το κούρσος ανάμεσα σε παλλακίδες. Τώρα ευσυνείδητα σκουπίζει

Ξεχωριζω αυτο το κομματι και συλλογιζομαι την σπουδαιοτητα του φτερουγισματος των πεταλουδων.
Μπορει να ειμαστε αναλφαβητοι σε καποιον αλλο κοσμο,γιατι καποιοι ανοητοι εκοψαν τα φτερα των πεταλουδων για να τα βαλουν μεσα σε Βραζιλιανικους δισκους σερβιρισματος,σαν και αυτους που κουβαλαγαν οι παλαιοι ναυτικοι στα σπιτια τους!!!!!!
Υ.Γ Εχω ενα τετοιο δισκο με υπεροχα φτερα Βραζιλιανικων πεταλουδων και με φοντο Το Χριστο στο Ριο...
Υστερα απο αυτο,ο δισκος πηρε ανεκτημιτη κβαντικη αξια,γιατι χαρις αυτα τα φτερα τυχαινει σ'αυτο το συμπαν να ειμαστε "Δυο καλοι φιλοι".

ioannispk - son of a pirate said...

Δεν το είχα σκεφτεί / συνδιάσει!
Κβαντικός ΔΙΣΚΟΣ - ωραία σκέψη!!!!
Θα το θυμάμε !